Stridii fripte pe jumătate de coajă

Stridii fripte pe jumătate de coajă
Această rețetă servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, stridii în coajă, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii afumate pe jumătate " coajă, Stridii pe jumătate de coajă cu spălare de porc, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Granit De Pepene Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Shuck stridii, rezervând cochilii de fund și 1 lingură. lichior de stridii (lichid de stridii în coajă); aruncați cojile superioare. Slăbiți ușor stridiile din coajă, folosind un cuțit de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
LichiorLichior
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Preîncălziți broiler cu grătar de cuptor la 6 inci de căldură. Topiți 1 Lingură. unt cu 1 lingura. ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mic; se amestecă pesmetul și următoarele 9 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Cuptor cu microunde Rămas 1 lingura. unt și 1 lingură. uleiul de măsline într-un castron mic pentru microunde la 20 de secunde sau până când untul se topește. Se amestecă lichiorul de stridii rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
LichiorLichior
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Răspândiți sare de rocă într - un strat de 1/4 inci într-o tigaie superficială de 18 x 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați stridiile, în scoici, pe sare de rocă. Puneți amestecul de pesmet peste stridii; stropiți cu amestec de unt. Se fierbe 5 până la 6 minute sau până când blatul este crocant și rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Sare De RocăSare De Rocă
StridiiStridii
UntUnt
Coji De PasteCoji De Paste
7
Stridii fierte: omiteți sarea de rocă. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, dublând cantitățile de ingrediente. Scoateți stridiile, aruncând cojile și așezați stridiile într - un singur strat într-o tigaie de 13 x 9 inci. (Stridiile Pre-shucked funcționează bine pentru asta. Rezervați 2 Linguri. lichior de stridii.) Se acoperă cu amestec de pesmet; se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
PesmetPesmet
Sare De RocăSare De Rocă
LichiorLichior
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista