Stridii fripte cu pesmet de usturoi

Stridii fripte cu pesmet de usturoi
Această rețetă pescatariană servește 12 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 27 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de stridii, pernod, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Stridii fripte cu pesmet cu unt de usturoi, Stridii Fripte Cu Pesmet Cu Unt, și Stridii prăjite cu Pancettan și pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați pesmetul într-un castron mic. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Se amestecă în usturoi și Pernod, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PernodPernod
4
Se toarnă amestecul de unt peste pesmet; se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
5
Așezați stridiile în cochilii lor pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Presărați amestecul de pesmet. Se fierbe până când firimiturile sunt aurii, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
7
Transferați stridiile în scoici pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
8
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista