Stridii fripte cu pesmet de usturoi
Această rețetă pescatariană servește 12 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 27 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de stridii, pernod, pene de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Stridii fripte cu pesmet cu unt de usturoi, Stridii Fripte Cu Pesmet Cu Unt, și Stridii prăjite cu Pancettan și pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pesmetul într-un castron mic. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Se amestecă în usturoi și Pernod, dacă se dorește.
Se toarnă amestecul de unt peste pesmet; se amestecă pentru a se combina.
Așezați stridiile în cochilii lor pe o foaie mare de copt cu margini.
Presărați amestecul de pesmet. Se fierbe până când firimiturile sunt aurii, aproximativ 3 minute.
Transferați stridiile în scoici pe farfurii.
Se servește cu pene de lămâie.