Stridii Festonate I
Stridii festonate am nevoie de aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 360 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, lapte, stridii decojite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Stridii Festonate, Stridii Festonate, și Stridii Festonate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți un vas de copt superficial.
Combinați firimiturile de pâine și firimiturile de biscuiți, amestecați untul topit.
Așezați un strat subțire de amestec de firimituri în fundul vasului de copt pregătit.
Puneți stridiile peste firimituri și presărați sare și piper după gust.
Se toarnă 2 linguri de lichid de stridii și 1 lingură de lapte deasupra. Repetați apoi acoperiți stratul superior cu amestecul de firimituri rămas.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.