Stridii Festonate
Stridiile festonate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 360 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de stridii decojite, unt, biscuiți rotunzi cu unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Stridii Festonate, Stridii Festonate, și Stridii Festonate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți un vas de copt superficial.
Combinați firimiturile de pâine și firimiturile de biscuiți, amestecați untul topit.
Așezați un strat subțire de amestec de firimituri în fundul vasului de copt pregătit.
Puneți stridiile peste firimituri și presărați sare și piper după gust.
Se toarnă 2 linguri de lichid de stridii și 1 lingură de lapte deasupra. Repetați apoi acoperiți stratul superior cu amestecul de firimituri rămas.
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.