Stridii de pe coasta de Est la grătar cu jalape de porumb sos salsita
Stridiile de pe coasta de Est la grătar cu jalape de porumb Salsitan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 345 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, roșii prune, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stridii De Pe Coasta De Est La Grătar Cu Jalape De Porumb Sos Salsita, Supă De Roșii De Pe Coasta De Est, și Aperitive De Crab De Pe Coasta De Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un foc într-un grătar cu cărbune sau gaz.
Așezați porumbul—fără nimic pe el-pe grătarul grătarului. Grătiți spicele de porumb, rotind porumbul după cum este necesar pentru a nu se carboniza prea mult pe o parte, timp de aproximativ 7 minute. (Nu gătiți prea mult porumbul, altfel va deveni moale!)
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Scoateți sâmburii de pe știuleți și lăsați-i deoparte.
Între timp, stropiți doar puțin ulei de canola pe feliile de roșii și ceapă.
Presărați piper deasupra.
Așezați feliile de ceapă pe grătar.
Adăugați roșiile tăiate în jos pe grătarul fierbinte și grătiți până când ambele se rumenesc frumos, 3 până la 5 minute. Întoarceți feliile de ceapă și roșiile cu clești și continuați la grătar până când fundul roșiilor (părțile rotunjite) se rumenesc frumos și ceapa devine mai moale și parfumată, încă aproximativ 3 minute.
Tăiați ceapa și roșiile și puneți-le într-un castron.
Adăugați sâmburii de porumb și jalapeincloro.
Se toarnă uleiul de măsline și oțetul și se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare. Acest lucru se poate face până la o zi înainte de timp; doar aduceți salsita la temperatura camerei înainte de servire.
Așezați stridiile direct pe grătarele grătarului, închideți capacul și gătiți până când toate stridiile s-au deschis, 4 până la 5 minute. Aruncați orice stridii care nu s-au deschis singure. Deschideți-le în continuare pe cele care au început să se deschidă și completați fiecare cu 1 linguriță de porumb și jalapeincalro salsita.
Din latină Grill: mâncare sufocantă și simplă pentru cine și petreceri roșii de Rafael Palomino cu Arlen Gargagliano. Text copyright 2010 de Rafael Palomino; fotografii Copyright 2010 de Dan Goldberg. Publicat de Chronicle Books LLC.