Stridiile cu o crustă de ierburi necesită în jur 24 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, frunze de mentă, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Stridii cu crustă de ierburi, Stridii cu crustă de usturoi-tarhon, și Plăcintă cu Hamburger cu ierburi cu o crustă de pâine de porumb.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Aranjați stridiile în cojile rezervate de pe foaia de copt. Într-un castron mic amestecați firimiturile de pâine, menta, mărarul, arpagicul, brânza, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Stridii
Brânză
Arpagic
Coji De Paste
Mărar
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
3
Așezați o lingură de amestec de pesmet peste fiecare stridie și coaceți până când stridiile sunt doar fierte și toppingul este auriu, aproximativ 4 minute.