Stridii cu crustă de ierburi
Stridiile cu o crustă de ierburi necesită în jur 24 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, frunze de mentă, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare sunt Stridii cu crustă de ierburi, Stridii cu crustă de usturoi-tarhon, și Plăcintă cu Hamburger cu ierburi cu o crustă de pâine de porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. tapetați o foaie de copt cu folie.
Aranjați stridiile în cojile rezervate de pe foaia de copt. Într-un castron mic amestecați firimiturile de pâine, menta, mărarul, arpagicul, brânza, sarea și piperul.
Așezați o lingură de amestec de pesmet peste fiecare stridie și coaceți până când stridiile sunt doar fierte și toppingul este auriu, aproximativ 4 minute.