Stridii crude cu două sosuri
Stridiile crude cu două sosuri sunt a fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 128 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți șobolani, cilantro, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 60%. Încercați Stridii cu două sosuri, Boluri De Putere Brute, și Raw Semințe De Cânepă Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele împreună într-un castron mic. Condimentează cu sare după gust. La frigider timp de 1 oră.
Pentru gustul de ghimbir-tei: într-o cratiță medie, combinați sucul, usturoiul, ghimbirul și mierea și aduceți la fierbere la foc mare. Se Reduce la jumătate și se lasă deoparte să se răcească. Cojiți limesul și julienned coaja. Separați carnea în segmente. Când siropul s-a răcit la temperatura camerei, adăugați șalotele, coriandrul, segmentele de var și coaja. Se condimentează după gust cu sare și piper și se toarnă într-un castron nereactiv.
Serviți la temperatura camerei pe stridii.