Stridiile coapte cu Ragout de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 185 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Stridii Coapte Cu Ragout De Ciuperci Sălbatice, Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, și Rago De Ciuperci Sălbatice În Coji De Foietaj.
Instrucțiuni
1
Cumpără stridiile. Când cumpărați stridii, căutați o etichetă cu data recoltării și folosiți-le în termen de o săptămână de la acea dată. De asemenea, asigurați-vă că stridiile sunt proaspete și vii; cojile trebuie să fie bine închise sau ar trebui să se închidă atunci când sunt bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Coji De Paste
Date
2
Se răcește și se curăță.
3
Puneți stridiile într-o strecurătoare de gheață când ajungeți acasă, apoi puneți strecurătoarea într-un castron și dați-o la frigider. Când sunteți gata să gătiți, frecați stridiile cu o perie rigidă sub apă curentă rece pentru a îndepărta orice nisip (o perie curată pentru unghii funcționează bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
4
Aruncă stridiile. Țineți stridiile, cu partea curbată în jos, într-un prosop pe o tăietură. Introduceți un cuțit de stridii între cochilii la capătul îngust ascuțit. (Folosiți un cuțit de stridii adevărat-nu există înlocuitor!) Apăsați ferm pe stridie pentru a preveni alunecarea și răsuciți cuțitul pentru a îndepărta cojile. Folosiți cuțitul pentru pârghie; nu folosiți forța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
5
Tăiați mușchiul care leagă stridia de coaja superioară cu cuțitul, având grijă să nu străpungeți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
6
Scoateți carcasa superioară. Glisați cuțitul sub stridie pentru a-l slăbi, păstrând carnea și lichidul în coajă. Folosiți cuțitul pentru a îndepărta cu grijă orice cioburi de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Fă aioli. Amestecați usturoiul, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și un vârf de sare într-un robot de bucătărie. Stropiți încet uleiul de măsline cu motorul pornit și procesați până se îngroașă. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera aioli într-un castron, apoi acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Ulei De Măsline
Usturoi
Aioli
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
8
Pregătiți ragoul. Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu, amestecand, pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați șalotele și ciupercile și gătiți 5 minute, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
10
Adăugați usturoiul, gătiți 3 minute, apoi adăugați untul și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Usturoi
Cimbru
11
Asamblați stridiile. Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
12
Așezați stridiile, în cochilii lor, în vase individuale de copt sau într-un vas mare. (Puneți o foaie de folie mototolită sub ele pentru a le menține constante, dacă este necesar.) Acoperiți fiecare cu o lingură de ragut de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Stridii
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
13
Termină vasul. Acoperiți fiecare stridie cu o păpușă de aeoli. Se fierbe până când aeoli este auriu, aproximativ 2 minute, și se servește imediat.