Stridii Coapte Cu Ragout De Ciuperci Sălbatice
Stridiile coapte cu Ragout de ciuperci sălbatice necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 185 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de unt, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Stridii Coapte Cu Ragout De Ciuperci Sălbatice, Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă, și Rago De Ciuperci Sălbatice În Coji De Foietaj.
Instrucțiuni
Cumpără stridiile. Când cumpărați stridii, căutați o etichetă cu data recoltării și folosiți-le în termen de o săptămână de la acea dată. De asemenea, asigurați-vă că stridiile sunt proaspete și vii; cojile trebuie să fie bine închise sau ar trebui să se închidă atunci când sunt bătute.
Puneți stridiile într-o strecurătoare de gheață când ajungeți acasă, apoi puneți strecurătoarea într-un castron și dați-o la frigider. Când sunteți gata să gătiți, frecați stridiile cu o perie rigidă sub apă curentă rece pentru a îndepărta orice nisip (o perie curată pentru unghii funcționează bine).
Aruncă stridiile. Țineți stridiile, cu partea curbată în jos, într-un prosop pe o tăietură. Introduceți un cuțit de stridii între cochilii la capătul îngust ascuțit. (Folosiți un cuțit de stridii adevărat-nu există înlocuitor!) Apăsați ferm pe stridie pentru a preveni alunecarea și răsuciți cuțitul pentru a îndepărta cojile. Folosiți cuțitul pentru pârghie; nu folosiți forța.
Tăiați mușchiul care leagă stridia de coaja superioară cu cuțitul, având grijă să nu străpungeți carnea.
Scoateți carcasa superioară. Glisați cuțitul sub stridie pentru a-l slăbi, păstrând carnea și lichidul în coajă. Folosiți cuțitul pentru a îndepărta cu grijă orice cioburi de coajă.
Fă aioli. Amestecați usturoiul, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și un vârf de sare într-un robot de bucătărie. Stropiți încet uleiul de măsline cu motorul pornit și procesați până se îngroașă. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a transfera aioli într-un castron, apoi acoperiți și refrigerați.
Pregătiți ragoul. Gatiti slanina intr-o tigaie la foc mediu, amestecand, pana cand este crocanta.
Adăugați șalotele și ciupercile și gătiți 5 minute, amestecând.
Adăugați usturoiul, gătiți 3 minute, apoi adăugați untul și cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Asamblați stridiile. Preîncălziți broilerul.
Așezați stridiile, în cochilii lor, în vase individuale de copt sau într-un vas mare. (Puneți o foaie de folie mototolită sub ele pentru a le menține constante, dacă este necesar.) Acoperiți fiecare cu o lingură de ragut de ciuperci.
Termină vasul. Acoperiți fiecare stridie cu o păpușă de aeoli. Se fierbe până când aeoli este auriu, aproximativ 2 minute, și se servește imediat.
Fotografie de David A. Land