Stridii afumate cu gust de măsline
Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 239 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Un amestec de busuioc, capere, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, Stridiile cu gust de ardei dulce, și Stridiile La Grătar Cu Grapefruit Și Piper Roșu Savurează pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră; scurgere.
Combinați măslinele și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un castron mic.
Scoateți grătarul și puneți-l deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, încălzind o parte până la medie-înaltă și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 30
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Așezați tigaia pe elementul de căldură pe partea încălzită a grătarului; adăugați așchii de lemn în tigaie.
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Așezați grătarul pe grătar.
Așezați stridiile pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită și închideți capacul. Gatiti 9 minute; scoateți stridiile de pe grătar. Acoperiți fiecare stridie cu 1 1/2 linguriță amestec de măsline; serviți imediat cu pene de lămâie.