Stridii afumate cu gust de măsline

Stridii afumate cu gust de măsline
Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 239 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Un amestec de busuioc, capere, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, Stridiile cu gust de ardei dulce, și Stridiile La Grătar Cu Grapefruit Și Piper Roșu Savurează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Combinați măslinele și următoarele 6 ingrediente (prin piper) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți grătarul și puneți-l deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, încălzind o parte până la medie-înaltă și lăsând o parte fără căldură. Mențineți temperatura la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați tigaia pe elementul de căldură pe partea încălzită a grătarului; adăugați așchii de lemn în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați grătarul pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați stridiile pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită și închideți capacul. Gatiti 9 minute; scoateți stridiile de pe grătar. Acoperiți fiecare stridie cu 1 1/2 linguriță amestec de măsline; serviți imediat cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista