Strawberry Zinfandel Fleac
Strawberry Zinfandel fleac este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 365 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, căpșuni, câteva căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Zinfandel Strawberry Fleac, Căpșuni Rubarbă Zinfandel Crepes, și Friptură cu crustă de ardei cu sos de Zinfandel de căpșuni și Aioli de muștar portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți vinul și 1/3 cană de zahăr la fierbere. Se fierbe până se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și căpșunile feliate.
Se lasă să se răcească aproximativ 1 oră, amestecând ocazional.
Tăiați tortul în felii groase de 1/2 inch, apoi în bucăți de 1 1/2 pe 2 inch.
Într-un castron, cu un mixer la înălțime, bateți smântâna și zahărul rămas până se formează vârfuri moi.
Aranjați o treime din tort în fundul unui vas de sticlă cu față dreaptă de 2 1/2 până la 3 litri. Puneți o treime din fructele de pădure feliate și vinul deasupra.
Întindeți aproximativ o treime din frisca peste fructe de pădure. Repetați straturile de două ori, terminând cu cremă.
Acoperiți ușor și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Se ornează cu fructe de pădure întregi. Scoateți în straturi pentru a servi.