Strawberry Sparkle Cake
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Strawberry Sparkle Cake. Această rețetă servește 12. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 238 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Strawberry Sparkle Cake, Tort Star sparkle, și Tort simplu de scânteie de zăpadă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Combinați făina de tort și sarea și Cerneți împreună de cinci ori. Pune deoparte. Bateți albușurile până se spumează (multe bule, dar totuși lichide și libere.)
Adăugați cremă de tartru și bateți la înălțime până la rigidizare. Cu mixerul pe mediu-scăzut, presărați încet zahărul cernut pe măsură ce se amestecă.
Scoateți vasul din mixer și pliați ușor făina cernută până când totul se combină.
Presărați vanilie în castron și pliați ușor. Puneți aluatul în tigaia tubului - - - asigurați-vă că nu există grăsime sau unt acolo! Neteziți blatul și coaceți timp de 35-45 de minute, sau până când o frigăruie de lemn lipită până la fund iese curată. (Nu deschideți cuptorul în timp ce se coace!) Scoateți cu grijă tortul din cuptor și răsturnați-l imediat pe o sticlă de vin sau oțet.
Lăsați-l să se răcească complet în timp ce atârnați cu susul în jos. Odată răcit complet, scoateți-l din tigaie. Pentru a face umplutura, presărați pulberea de jello într-un castron și turnați în 2 1/2 căni de apă clocotită. Se amestecă pentru a se dizolva, apoi se adaugă punga de căpșuni feliate congelate. Se amestecă pentru a răci amestecul și se lasă deoparte. Întoarceți tortul cu susul în jos, astfel încât capătul care a fost lipit de fundul tigaiei să fie acum orientat în sus. Cu un cuțit zimțat, tăiați cu grijă partea superioară de 1 inch de tort din partea de sus.
Scoateți-l și așezați-l lângă tort. Apoi, cu un cuțit mic, faceți două tăieturi concentrice în tort: o tăietură este la 1 inch de marginea exterioară, cealaltă tăietură este la 1 inch de marginea interioară. (Aveți grijă să nu tăiați până la fundul tortului! Lăsați aproximativ un centimetru de jos.) Scoateți un șanț între cele două tăieturi și salvați bucățile de tort rupte pentru o altă utilizare. Până acum, amestecul de căpșuni ar trebui să fie rece și oarecum gelatinos. IMPORTANT: dacă amestecul nu este gros, lipiți-l la congelator timp de 15 minute sau până se îngroașă și se întărește. Puneți cu grijă amestecul în șanțul din tort, umplându-l până la vârf și tot așa-ușor deasupra pentru a permite o mică așezare.
Așezați partea superioară a tortului înapoi deasupra, căptușind-o exact. Puneți la frigider tortul pentru câteva ore (sau îl puteți lipi la congelator timp de aproximativ o oră dacă vă grăbiți!) Pentru a servi, bateți împreună smântâna și zahărul până se înțepenesc.
Răspândiți peste tot tortul.
Tăiați felii și serviți! Rețineți că, odată ce faceți o tăietură, umplutura se va scurge ușor din tortul rămas, dar nu prea mult. Acesta este un tort distractiv, festiv, proaspăt, fabulos!