Strawberry Sparkle Cake
Strawberry Sparkle Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 2,2 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, apă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strawberry Sparkle Cake, Tort Star sparkle, și Tort simplu Snow sparkle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți albușurile până se spumează.
Adăugați crema de tartru și bateți până la rigidizare. Cerneti zaharul superfin de trei ori si adaugati incet la albusurile de ou.
Setați făina de tort și sarea de cinci ori, apoi pliați încet în albușurile de ou.
Se presară în vanilie și se pliază.
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute într-o tigaie de tort cu mâncare înger descheiată.
Puneți deoparte să se răcească complet, inversat pe o sticlă sau borcan care se potrivește cu tigaia pentru tort.
Pentru umplutură: se dizolvă gelatina în apă clocotită și se adaugă căpșunile, amestecând pentru a se rupe și se amestecă fructele de pădure.
Pentru glazură: bateți smântâna cu zahărul pudră până se îngroașă.
Așezați tortul, cu fața largă în jos, pe o farfurie de servire.
Tăiați un strat de 1 inch din partea de sus și lăsați-l deoparte.
Tăiați tortul la 1 inch de la marginea exterioară la 1 inch de jos.
Tăiați tortul la 1 inch de la marginea interioară la 1 inch de jos.
Îndepărtați ușor secțiunea de tort între tăieturi și turnați amestecul de căpșuni.
Așezați stratul de tort înapoi deasupra și întindeți glazura pe toată partea superioară și laterală a tortului. Decorați cu căpșuni întregi.
La frigider 1 oră înainte de servire.