Strawberry Shortcake
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 385 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,33 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, coajă de lămâie, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Strawberry shortcake , cum se face vegan Strawberry shortcake, Strawberry Shortcake w. Mini căpșuni PopTarts, și Strawberry Shortcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți căpșunile: într-un bol mediu, combinați căpșunile, zahărul și lichiorul de portocale și dați-le la frigider câteva minute pentru a permite macerarea căpșunilor. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Faceți tortul scurt: într-un bol mediu, combinați făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara, sarea și coaja de lămâie. Lucrați în cuburile de unt cu degetele până când amestecul este sfărâmicios. Apoi, folosind o lingură, apăsați gălbenușurile de ou printr-o sită de plasă în amestecul de făină și combinați-vă cu mâinile.
Adăugați smântâna și vanilia și amestecați până formează un aluat. Ar trebui să fie destul de umed.
Finalizați și coaceți biscuiții: pe o suprafață ușor făinată, aplatizați și modelați aluatul până când are o grosime de aproximativ 1 1/2 inci. Cu cât lucrați mai puțin aluatul, cu atât vor fi mai fragede biscuiții. Folosiți un cuțit pentru a tăia aluatul în pătrate de 2 inci. Rotiți ușor resturile înapoi într-o singură bucată și tăiați pătrate suplimentare. Pentru mine, prăjiturile mai groase și de dimensiuni mai mici sunt umede după ce se coace și au un gust mai bun a doua zi!
Așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Așezați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Pentru a servi: împărțiți prăjiturile scurte ca un sandwich pentru a crea o piesă de sus și de jos. Lingurați căpșunile și sucurile lor peste jumătatea inferioară a fiecărui fund de tort scurt.
Așezați o lingură de sorbet de zmeură în centrul jumătății de jos și acoperiți-o cu frișcă și mai multe căpșuni pentru o mică surpriză ascunsă. Se acoperă cu celălalt blat de biscuiți.