Strawberry Rhubarb Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 570 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,26 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Strawberry Rhubarb Crisp, Strawberry Rhubarb Crisp, și Strawberry Rhubarb Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Frișcă sau înghețată, pentru servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
înghețată
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare și amestecați pentru a vă asigura că totul este bine combinat. Puneți umplutura în 8 ramekine individuale sau 1 vas de copt larg superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bol
1
Într-un robot de bucătărie combinați făina, ovăzul și zahărul brun și pulsul pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați untul, vanilia și sarea și pulsul pulsului până când amestecul pare uscat și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Sare
3
Adăugați 1 lingură de apă și puls până când amestecul începe să se reunească și să arate sfărâmicios. Dacă amestecul pare încă uscat, adăugați încă 1 lingură de apă și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Zdrobiți toppingul peste umplutură.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este fierbinte și bubuită până la capăt și toppingul arată crocant și maro deschis, aproximativ 25 până la 30 de minute.