Strawberry-Peach Pops

Strawberry-Peach Pops
Dacă $1.3 pe portie cade în bugetul dvs., Strawberry-Peach Pops ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 202 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați recolta originală de iaurt piersică, miere, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Peach Pie Pops, vanilie Peach pops, și Pops De Gheață De Afine-Piersici.

Instrucțiuni

1
Așezați laptele de soia, căpșunile, iaurtul și mierea în blender sau robot de bucătărie. Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 1 minut sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Lapte De SoiaLapte De Soia
IaurtIaurt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Umpleți fiecare cană cu aproximativ 1/4 cană amestec de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
3
Puneți cupele în congelator până la înghețarea parțială, aproximativ 45 de minute.
4
Introduceți bețișoare; congelați până la fermitate, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru a servi, scoateți cupele.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista