Strawberry-Peach Pops
Dacă $1.3 pe portie cade în bugetul dvs., Strawberry-Peach Pops ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 10 porții cu 202 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați recolta originală de iaurt piersică, miere, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Peach Pie Pops, vanilie Peach pops, și Pops De Gheață De Afine-Piersici.
Instrucțiuni
Așezați laptele de soia, căpșunile, iaurtul și mierea în blender sau robot de bucătărie. Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 1 minut sau până se omogenizează.
Umpleți fiecare cană cu aproximativ 1/4 cană amestec de iaurt.
Puneți cupele în congelator până la înghețarea parțială, aproximativ 45 de minute.
Introduceți bețișoare; congelați până la fermitate, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Pentru a servi, scoateți cupele.