Straturile fermierului
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Stratanul fermierului. Această rețetă servește 16. O porție conține 319 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine, muștar măcinat, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Straturile fermierului, Straturile fermierului cu Kale și roșii, și Micul dejun al fermierului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; adăugați șuncă și ceapă. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este frageda; scurgere.
Într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt, strat jumătate cuburi de pâine, cartofi și brânză. Se acoperă cu tot amestecul de slănină. Repetați straturile de pâine, cartofi și brânză.
Într-un castron mare, bateți ouăle; adăugați laptele, sosul Worcestershire, muștarul, sarea și piperul.
Se toarnă peste tot. Acoperiți și răciți peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 65-70 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.