Straturi Ușoare De Brânză Vegetală
Straturile ușoare de brânză vegetală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, piper, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Straturi de legume și brânză, Straturi de cârnați, legume și brânză, și Straturi Vegetale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit.
Se adaugă margarina și se pune la foc mediu-mare până se topește margarina.
Adăugați șalotă și usturoi; se sotează până se înmoaie.
Adăugați ciuperci; se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați dovleceii și ardeiul verde; se sotează 5 minute sau până când este crocant.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați laptele, ouăle, albușurile, piperul și sarea într-un castron mare. Se amestecă amestecul de legume, cuburile de pâine și brânzeturile.
Se toarnă amestecul într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 50 până la 60 de minute sau până se rumenesc ușor.
Tăiați în dreptunghiuri și serviți imediat.