Straturi De Sparanghel Peste Noapte

Straturi De Sparanghel Peste Noapte
Asparagus Stratan peste noapte este un fel principal care servește 8. O porție conține 301 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 1,67 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Peste Noapte Sparanghel Și Straturi De Ciuperci, Straturi de mic dejun peste noapte cu Prosciutto și sparanghel, și Peste Noapte Straturi De Broccoli Brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 8 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați sparanghel; gătiți, neacoperit, 2-3 minute sau doar până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
3
Scurgeți și aruncați imediat în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Se scurge și se usucă.
5
Aranjați șase jumătăți de brioșă engleză într-un 13x9-in uns. vas de copt, tăiat cu fața în sus. Tăiați jumătățile de brioșă rămase pentru a umple spațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Strat cu 1 cană de brânză, sparanghel, șuncă și ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
7
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sarea, muștarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Se toarnă deasupra. La frigider, acoperit, peste noapte.
9
Preîncălziți cuptorul la 375 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți straturile din frigider în timp ce cuptorul se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
12
Coaceți, neacoperit, 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista