Straturi de spanac și brânză
Spanacul și brânza Stratan este un fără gluten și primar felul principal. O porție conține 370 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Cap de la magazin și ridica sare, lapte, grosolan gruyincrumroyre, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Straturi de șuncă, spanac și brânză, Straturi De Spanac Și Brânză, și Straturi De Spanac Și Brânză.
Instrucțiuni
Strângeți pumni de spanac pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil, apoi tocați mărunt.
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie mare si grea la foc moderat, amestecand, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă spanacul, apoi se ia de pe foc.
Întindeți o treime din cuburi de pâine într-un vas gratinat de 3 litri cu unt sau alt vas de copt din ceramică superficială și acoperiți uniform cu o treime din amestecul de spanac.
Se presară cu o treime din fiecare brânză. Repetați stratificarea de două ori (terminând cu brânzeturi).
Bateți împreună laptele, ouăle, muștarul și restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron mare și turnați uniform peste straturi. Straturile de răcire, acoperite cu folie de plastic, cel puțin 8 ore (pentru ca pâinea să absoarbă cremă).
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Lăsați straturile să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți straturile, neacoperite, în mijlocul cuptorului până se umflă, se rumenesc și se fierb, 45 până la 55 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
* Straturile pot fi răcite până la 1 zi.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de coacere.