Straturi de slănină, brânză și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați slănină, brânză și Stratan de roșii. Această rețetă servește 12. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Straturi de brânză, slănină și roșii, Straturi de Cheddar, slănină și roșii, și Bacon N ' Straturi De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci cu spray de gătit.
Răspândiți pâinea în vasul de copt.
Se presară uniform cu 1 1/2 căni de brânză; se amestecă ușor cu pâinea.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, laptele, muștarul, busuiocul și sarea cu furculița sau biciul de sârmă; se toarnă peste amestecul de pâine. Acoperiți bine și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 177°.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu 8 până la 10 minute, întorcându-se ocazional, până când este crocant; se scurge pe un prosop de hârtie.
Presărați slănină și 1/2 cană de brânză rămasă peste straturi.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.