Straturi De Pui Elvețiene
Straturile de pui elvețiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 300 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Această rețetă de la Kraft Recipes are 71 de fani. Dacă aveți lapte, ouă, muștar grey poupon country Dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Straturi De Secară Elvețiană, Șuncă și straturi elvețiene, și Vin și straturi elvețiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strat 3 cani de cuburi de pâine, 1 cana de branza, pui si ardei rosu in vas de copt unsa 2-litru alungite; top cu restul de 3 cani cuburi de pâine.
Bateti ouale, laptele si mustarul cu biciul de sarma pana se omogenizeaza bine; turnati peste stratul de paine, avand grija sa umeziti uniform painea.
Se presară cu restul de 1/2 cană de brânză; capac. La frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Coaceți, neacoperit, 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.