Straturi De Ou Cremoase

Straturi De Ou Cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stratan de ou cremos. Această rețetă face 10 porții cu 389 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pui Cremos Parmezan Carbonara (Fără Ou), Straturi de pâine de porumb din sud-vest cu sos cremos de roșii picant, și Caserola Mexicană Cu Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuburi de pâine într-un vas de copt bine uns cu unt de 13 x 9 inci. Topiți 3 Linguri. unt și stropiți peste cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se presară cu brânzeturi.
3
Topiți restul de 3 linguri. untul într-o cratiță medie la foc mediu; se adaugă ceapa și usturoiul. Saut 2-3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Bateți făina până se omogenizează; gatiti, batand constant, 2 pana la 3 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se amestecă în bulion și următoarele 4 ingrediente până se amestecă. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Treceți treptat aproximativ o pătrime din amestecul de smântână fierbinte în ouă; adăugați amestecul de ouă la amestecul de smântână rămas, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se toarnă amestecul peste brânză în vasul de copt. Acoperiți cu folie de plastic și răciți 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
10
Lăsați straturile să stea la temperatura camerei 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Îndepărtați folia de plastic și coaceți 30 de minute sau până când este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista