Stratificat PB & J Desert
Această rețetă servește 12. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 307 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Dacă aveți topping rece biciuit, tort de lire sterline, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Desert Stratificat, Desert De Dovleac Stratificat, și Desert Tropical Stratificat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți jeleul pe felii de tort. Aranjați jumătate din felii de tort, jeleu-părți în sus, pe partea de jos a tigaie 13x9-inch.
Se amestecă untul de arahide într-un castron mediu cu sârmă până la cremă. Adăugați treptat lapte, amestecând până se amestecă bine.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bate 2 min. sau până se amestecă bine.
Puneți jumătate din amestecul de budincă peste feliile de tort în tigaie; deasupra cu straturi din feliile de tort rămase, laturile de jeleu în sus și amestecul de budincă rămas.
Întindeți toppingul biciuit peste amestecul de budincă. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Tăiați în 12 bucăți. Păstrați desertul rămas în frigider.