Rețeta Stollen este gata în aproximativ 6 ore și 40 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 16 și costă 1,99 USD pe porție. Acest desert are 362 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, făină, migdale albite și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stollen, Stollen, și Stollen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un borcan de litru și sigilați borcanul.
2
Lăsați-l să stea la temperatura camerei peste noapte sau până la 3 zile, întorcând borcanul ocazional. Alternativ, puneți ingredientele într-o cratiță mică la foc mic. Încălziți amestecul, amestecând ocazional, doar până când aburul începe să se ridice din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți laptele într-o cratiță mică la foc mediu până când se înregistrează între 120 și 130 F pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc.
3
Așezați făina, zahărul și drojdia în vasul unui mixer și bateți cu mâna pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați laptele și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați oul și amestecați până se combină uniform.Acoperiți bine vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
1
Scoateți folia de plastic din burete, atașați vasul la mixer și montați mixerul cu un accesoriu pentru palete. Rotiți mixerul la viteză medie și adăugați untul câte 1 bucată, lăsând fiecare bucată să se încorporeze înainte de a adăuga următoarea, aproximativ 5 minute în total.Reduceți viteza la mediu scăzut, adăugați zahărul, cardamomul, sarea, extractul de migdale, nucșoara și semințele de vanilie și amestecați până când aluatul începe să se adune în 1 masă pe paletă, aproximativ 10 minute. Opriți mixerul și, folosind o spatulă de cauciuc sau o racletă de castron de cauciuc, răzuiți părțile laterale ale bolului și ale paletei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Căpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
2
Scoateți paleta și atașați cârligul pentru aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3
Adăugați amestecul de fructe rezervat (inclusiv orice lichid neabsorbit) și migdalele și amestecați la viteză mică până se încorporează, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat 2 căni de făină, 1/4 cană odată, aproximativ 5 minute în total. După ce s-a adăugat toată făina, continuați să amestecați până când aluatul începe să se îndepărteze de castron, cu aproximativ 3 până la 5 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Presărați o suprafață de lucru cu 1/2 cană de făină și răzuiți aluatul pe ea. Frământați aluatul, împingând înapoi bucățile de fructe sau nuci în care cad, până când toată făina este încorporată și aluatul se simte ușor lipicios și destul de ferm, aproximativ 7 minute. (Dacă aluatul se simte foarte lipicios, frământați restul de 1/4 cană de făină.) Înveliți ușor un castron mare cu ulei vegetal sau spray de gătit. Formați aluatul într-o bilă, așezați-l în vas, întoarceți-l pentru a-l acoperi cu ulei și acoperiți bine vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vinegretă De Verjuic
5
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru neumflată și împărțiți-l în jumătate cu un cuțit ascuțit sau răzuitor pastos. Formați fiecare bucată într-o bilă, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.Împărțiți pasta de marțipan sau migdale în jumătate și rotiți fiecare bucată într-un cilindru lung de aproximativ 11 inci; pus deoparte. Bateți fiecare bucată de aluat într-un oval care măsoară 12 inci lungime și 9 inci lățime în punctul său cel mai lat. (Dacă aluatul se lipeste în orice moment, pudrați-l ușor cu făină.) Folosind partea laterală a mâinii, faceți o depresiune longitudinală în centrul fiecărui oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Așezați un cilindru de marțipan sau pastă de migdale în fiecare depresiune. Ridicați 1 latură lungă a fiecărui oval peste pasta de marțipan sau migdale pentru a o închide (ca și cum ar închide o carte), așezând clapeta superioară la aproximativ 1 inch de marginea clapetei inferioare. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Așezați pâinile stollen pe foaia de copt, lăsând 3 centimetri de spațiu între ele. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până când crește volumul cu aproximativ jumătate, aproximativ 45 până la 60 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în treimea inferioară.Descoperiți pâinile și coaceți până se rumenesc și un termometru introdus în cea mai groasă parte înregistrează 195 buc.f (testați mai multe pete pentru că puteți lovi un buzunar de marțipan), aproximativ 35 până la 40 de minute. Între timp, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marțipan
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Transferați pâinile într-o grătar și periați imediat pâinile cu untul, folosind totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
9
Așezați 1/4 cană de zahăr pudră într-o sită cu ochiuri fine și Cerneți-o peste stollen (ar trebui să existe un strat generos). Repetați dacă zahărul pudră începe să se topească în pete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Lăsați pâinea să se răcească complet, aproximativ 40 de minute. Înainte de servire, praf cu zahăr pudră suplimentar, dacă este necesar. Pentru a servi, feliați în felii groase de 1/2 inch cu un cuțit zimțat.
Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.