Stoc Economic De Carne De Vită Maro
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Stocul economic de carne de vită brună ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 215 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână napi, ceapă, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită-Partea 1: Stoc Maro, Stoc De Carne Maro, și Stoc De Pui Maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați oasele într-o tigaie mare și rumeniți-le la cuptor, 45 de minute până la 1 oră.
Între timp, într-o oală, încălziți uleiul la foc mare.
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, răzuind ocazional bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se rumenesc bine, 20 până la 25 de minute.
Adăugați oasele rumenite în oală și acoperiți cu apă.
Adăugați toate ingredientele rămase și aduceți la fierbere, 30 până la 45 de minute.
Reduceți căldura și, fierbeți, neacoperit, timp de 3 ore. Îndepărtați suprafața de mai multe ori în timpul fierberii pentru a îndepărta orice spumă care apare.
Se strecoară și se lasă stocul să se răcească neacoperit înainte de refrigerare.
Îndepărtați orice grăsime de pe suprafață când este rece sau înainte de utilizare. Congelați porțiunea neutilizată sau reduceți pentru a forma glazură de carne (Glace de Viande). Patru litri de stoc se vor reduce pentru a produce aproximativ 1 cană de glace de viande.
Fonds Brun Rapide (stoc rapid de carne de vită): această versiune a stocului de carne de vită reduce timpul de preparare cu aproximativ 1 oră.
Tăiați ceapa în jumătate și așezați ambele jumătăți, tăiate cu fața în jos, într-o tigaie fierbinte, uscată (fără unt sau ulei). Ceapa se va înnegri în 3 până la 4 minute.
Adăugarea cepei înnegrite în oală va da stocului culoarea maro pe care altfel ar lipsi.
Deși aromele lor sunt ușor diferite, fie stocul funcționează bine ca un stoc de carne de vită maro. Un cuvânt de precauție: timpul economisit prin faptul că nu rumenim oasele și legumele poate fi egalat de efortul necesar pentru curățarea tigaiei după înnegrirea cepei.
Fonds de Gibier (stoc de vânat): urmați pașii din rețeta stocului de vită pentru a face un stoc de vânat, folosind 6 kilograme de carne de vânat și 7 kilograme de oase.
Adăugați 10 boabe de ienupăr și 2 frunze de salvie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;