Stoc Economic De Carne De Vită Maro

Stoc Economic De Carne De Vită Maro
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Stocul economic de carne de vită brună ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 215 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână napi, ceapă, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Seria De Supă De Vită-Partea 1: Stoc Maro, Stoc De Carne Maro, și Stoc De Pui Maro.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați oasele într-o tigaie mare și rumeniți-le la cuptor, 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Între timp, într-o oală, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați morcovii și ceapa și gătiți, răzuind ocazional bucățile rumenite de pe fundul tigaiei, până se rumenesc bine, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați oasele rumenite în oală și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați toate ingredientele rămase și aduceți la fierbere, 30 până la 45 de minute.
7
Reduceți căldura și, fierbeți, neacoperit, timp de 3 ore. Îndepărtați suprafața de mai multe ori în timpul fierberii pentru a îndepărta orice spumă care apare.
8
Se strecoară și se lasă stocul să se răcească neacoperit înainte de refrigerare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
9
Îndepărtați orice grăsime de pe suprafață când este rece sau înainte de utilizare. Congelați porțiunea neutilizată sau reduceți pentru a forma glazură de carne (Glace de Viande). Patru litri de stoc se vor reduce pentru a produce aproximativ 1 cană de glace de viande.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
StocStoc
CarneCarne
10
Variații
11
Fonds Brun Rapide (stoc rapid de carne de vită): această versiune a stocului de carne de vită reduce timpul de preparare cu aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
StocStoc
1
Tăiați ceapa în jumătate și așezați ambele jumătăți, tăiate cu fața în jos, într-o tigaie fierbinte, uscată (fără unt sau ulei). Ceapa se va înnegri în 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugarea cepei înnegrite în oală va da stocului culoarea maro pe care altfel ar lipsi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Deși aromele lor sunt ușor diferite, fie stocul funcționează bine ca un stoc de carne de vită maro. Un cuvânt de precauție: timpul economisit prin faptul că nu rumenim oasele și legumele poate fi egalat de efortul necesar pentru curățarea tigaiei după înnegrirea cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
LegumeLegume
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Fonds de Gibier (stoc de vânat): urmați pașii din rețeta stocului de vită pentru a face un stoc de vânat, folosind 6 kilograme de carne de vânat și 7 kilograme de oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Carne De VânatCarne De Vânat
StocStoc
5
Adăugați 10 boabe de ienupăr și 2 frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista