Stoc De Pui Ușor

Stoc De Pui Ușor
Stocul de pui ușor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 296 calorii, 22g de proteine, și 17g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $1.05 pe portie. Un amestec de morcovi, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Stoc de legume – un stoc bun este Important, {Video} cum se face stoc de pui de bază din pui rămas, și Stoc De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți cât mai mult din grăsime și piele de pe spate și gât.
2
Combinați puiul, morcovii, ceapa și usturoiul într-un vas de 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi puiul cu 1 inch (aproximativ 3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se încălzește la foc mare până la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute. Îndepărtați toată spuma și grăsimea care se ridică la suprafață.
5
Reglați căldura la un simmer1 gol sau 2 bule care se ridică la suprafață la un moment dat. Fierbeți până când oasele se destramă când sunt înțepate cu o furculiță, aproximativ 8 ore. Verificați oala ocazional, degresând spuma și grăsimea pe măsură ce se ridică la suprafață și adăugând apă după cum este necesar pentru a menține oasele scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Puneți stocul printr-o sită căptușită cu o grosime dublă de pânză de brânză sau un prosop de bucătărie curat într-un castron. Se răcește rapid la temperatura camerei. Se dă la frigider, neacoperit, până se răcește complet și deasupra se formează un strat de grăsime fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Render grăsime de pui, dacă se dorește (a se vedea caseta). Încălziți stocul la foc mic și puneți-l în recipiente de depozitare cu 1 cană, cu capace strânse. Se dă la frigider până la 5 zile sau se congelează până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Se încălzește la fierbere înainte de utilizare.
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista