Stoc De Pui Thailandez
Supa de pui Thai ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.94 pe portie. O porție conține 30 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ardei iute Thailandezi, galangal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă de pui thailandeză cu lapte de cocos {&Flu Fighter Stock}, Stoc de legume – un stoc bun este Important, și Thai Loc Phad Thai Pui Thai Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carcasa de pui într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe timp de 5 minute.
Scurgeți și clătiți carcasa sub apă curgătoare. Întoarceți carcasa în oală împreună cu galangalul, frunzele de tei, iarba de lămâie, ardeii chile, usturoiul și șalota.
Se toarnă 10 căni de apă.
Reveniți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic. Fierbeti neacoperit timp de 1 1/2 ore, degresând des spuma și grăsimea. Se strecoară prin pânză de brânză înainte de utilizare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.