Stoc De Pui Maro
Stocul de pui brun este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 59 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Stoc De Pui Maro, Stoc De Pui Maro, și Stoc De Pui Maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Aranjați oasele de pui pe o foaie de copt. Prăjiți aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc bine.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de stoc la foc mediu.
Adăugați ceapa, țelina și morcovii; gatiti si amestecati pana se rumenesc. Dacă arde, adăugați puțină apă și răzuiți toate bucățile.
Adăugați oasele de pui prăjite în oală și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi oasele cu 2 inci. Aduceți la fierbere și adăugați usturoiul, cimbru, pătrunjel, busuioc, sare și piper. Reduceți căldura la minim și fierbeți la foc mic timp de 2 ore.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Se strecoară toate solidele din bulion, se scurge grăsimea și se dă la frigider. De asemenea, puteți îndepărta grăsimea după ce s-a răcit. Stocul va fi gros. Folosiți toată puterea pentru supe și sosuri sau diluați cu apă pentru o aromă mai blândă. Îmi place să folosesc pungi pentru congelator pentru depozitare mai lungă.