Stoc De Pui Maro

Stoc De Pui Maro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați stocul de pui brun. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 746 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de frunze de dafin, boabe de piper, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Stoc De Pui Maro, Stoc De Pui Maro, și Stoc De Pui Maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați un raft în treimea superioară a cuptorului și un alt raft în treimea inferioară; preîncălziți la 450 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Răspândiți oasele pe o prăjire maretigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Se introduce în cuptor pe raftul inferior șioast până se rumenesc profund, 45 de minute–1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Transferați oasele într-o oală mare.Scoateți grăsimea din sucuri în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Placepan pe aragaz la foc mediu-mare.Când bucățile rumenite încep să sfârâie, se toarnăîn 2 căni de apă. Aduceți la foc mic,răzuind bucățile rumenite cu un lemnlingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se toarnă în oală cu oase.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Între timp, acoperiți fundul unei alte tigaie sau o foaie de copt cu margini cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați ceapa, morcovii și oțelul la tigaie și prăjiți pe raftul superior timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scoateți tigaia din cuptor.Se amestecă pasta de roșii. Reveniți la cuptorși prăjiți până se rumenesc profund, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Răzuiți legumele din tigaia de prăjireîn oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați boabe de piper, pătrunjel,cimbru, frunze de dafin și 14 căni de apă topot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Puneți oala la foc mare și aducețila fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de3 ore. Tulpina stoc, aruncarea solidelor.Întoarceți stocul la tigaie. Se aduce la fierbere,se reduce focul la mediu și se fierbepână se reduce la 4 căni, aproximativ 1 1/2 ore(Timpul va varia în funcție de dimensiunea oalei).Chill. Păstrați până la 3 zile în frigidersau înghețați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista