Stoc De Pui Maro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați stocul de pui brun. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 746 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de frunze de dafin, boabe de piper, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Stoc De Pui Maro, Stoc De Pui Maro, și Stoc De Pui Maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați un raft în treimea superioară a cuptorului și un alt raft în treimea inferioară; preîncălziți la 450 buc.
Răspândiți oasele pe o prăjire maretigaie.
Se introduce în cuptor pe raftul inferior șioast până se rumenesc profund, 45 de minute–1 oră.
Transferați oasele într-o oală mare.Scoateți grăsimea din sucuri în tigaie.
Placepan pe aragaz la foc mediu-mare.Când bucățile rumenite încep să sfârâie, se toarnăîn 2 căni de apă. Aduceți la foc mic,răzuind bucățile rumenite cu un lemnlingură.
Se toarnă în oală cu oase.
Între timp, acoperiți fundul unei alte tigaie sau o foaie de copt cu margini cu ulei.
Adăugați ceapa, morcovii și oțelul la tigaie și prăjiți pe raftul superior timp de 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor.Se amestecă pasta de roșii. Reveniți la cuptorși prăjiți până se rumenesc profund, aproximativ10 minute.
Răzuiți legumele din tigaia de prăjireîn oală.
Adăugați boabe de piper, pătrunjel,cimbru, frunze de dafin și 14 căni de apă topot.
Puneți oala la foc mare și aducețila fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de3 ore. Tulpina stoc, aruncarea solidelor.Întoarceți stocul la tigaie. Se aduce la fierbere,se reduce focul la mediu și se fierbepână se reduce la 4 căni, aproximativ 1 1/2 ore(Timpul va varia în funcție de dimensiunea oalei).Chill. Păstrați până la 3 zile în frigidersau înghețați până la 3 luni.