Stoc De Pui Maro

Stoc De Pui Maro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați stocul de pui brun. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 746 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de frunze de dafin, boabe de piper, aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Stoc De Pui Maro, Stoc De Pui Maro, și Stoc De Pui Maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați un raft în treimea superioară a cuptorului și un alt raft în treimea inferioară; preîncălziți la 450 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Răspândiți oasele pe o prăjire maretigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Se introduce în cuptor pe raftul inferior șioast până se rumenesc profund, 45 de minute–1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Transferați oasele într-o oală mare.Scoateți grăsimea din sucuri în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Placepan pe aragaz la foc mediu-mare.Când bucățile rumenite încep să sfârâie, se toarnăîn 2 căni de apă. Aduceți la foc mic,răzuind bucățile rumenite cu un lemnlingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Se toarnă în oală cu oase.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Între timp, acoperiți fundul unei alte tigaie sau o foaie de copt cu margini cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Adăugați ceapa, morcovii și oțelul la tigaie și prăjiți pe raftul superior timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți tigaia din cuptor.Se amestecă pasta de roșii. Reveniți la cuptorși prăjiți până se rumenesc profund, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Răzuiți legumele din tigaia de prăjireîn oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați boabe de piper, pătrunjel,cimbru, frunze de dafin și 14 căni de apă topot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Puneți oala la foc mare și aducețila fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de3 ore. Tulpina stoc, aruncarea solidelor.Întoarceți stocul la tigaie. Se aduce la fierbere,se reduce focul la mediu și se fierbepână se reduce la 4 căni, aproximativ 1 1/2 ore(Timpul va varia în funcție de dimensiunea oalei).Chill. Păstrați până la 3 zile în frigidersau înghețați până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista