Stoc De Legume Victorios

Stoc De Legume Victorios
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Stocul de legume victorios ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 75 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, ciuperci, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Stoc de legume – un stoc bun este Important, Stoc De Legume, și Stoc De Legume.

Instrucțiuni

1
Folosiți partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a zdrobi ușor căței de usturoi.Spălați bine legumele necojite și tăiați-le aproximativ în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Adăugați într-o oală mare împreună cu toate celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați crenguțe întregi de ierburi, mai degrabă decât să îndepărtați frunzele de pe tulpină.Acoperiți cu apă. Nivelul apei ar trebui să fie la aproximativ 4 inci deasupra vârfului legumelor. Aduceți la fierbere, îndepărtați orice spumă din partea superioară a bulionului, apoi acoperiți parțial. Reduceți căldura și fierbeți timp de 1 1/2 ore. La sfârșitul timpului de gătit, dacă doriți să faceți stocul mai bogat, scoateți capacul și continuați să gătiți neacoperit pentru a-l reduce ușor.Când stocul s-a răcit ușor, strecurați-l printr-o sită sau o cârpă, apăsând tot lichidul rămas din legume. Compostați sau aruncați legumele rămase. Ceea ce nu mănânci imediat poate fi refrigerat timp de 3-5 zile sau congelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate17
Revista