Stoc De Carne Maro

Stoc De Carne Maro
Stocul de carne brună ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 325 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită, piper, buchet garni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Stoc De Carne, Stoc de pui (sau orice altă carne) , și Stoc De Pui Maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați oasele de vită, ceapa și morcovii într-o tigaie. Prăjiți, întorcând ingredientele ocazional, aproximativ 40 de minute, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
3
Transferați oasele, ceapa și morcovii într-o cratiță mare, adăugând orice garnituri de legume, buchetul garni și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1in (2,5 cm). Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți focul la minim și fierbeți 3-4 ore, până când este bine aromatizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se strecoară stocul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Lăsați să stea 10 minute, apoi îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Utilizați imediat sau răciți complet și refrigerați sau congelați.
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate29
Revista