Stoc De Carne Maro

Stoc De Carne Maro
Stocul de carne brună ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 325 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de vită, piper, buchet garni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Stoc De Carne, Stoc de pui (sau orice altă carne) , și Stoc De Pui Maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați oasele de vită, ceapa și morcovii într-o tigaie. Prăjiți, întorcând ingredientele ocazional, aproximativ 40 de minute, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Transferați oasele, ceapa și morcovii într-o cratiță mare, adăugând orice garnituri de legume, buchetul garni și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1in (2,5 cm). Aduceți la fierbere la foc mare, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți focul la minim și fierbeți 3-4 ore, până când este bine aromatizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se strecoară stocul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Lăsați să stea 10 minute, apoi îndepărtați grăsimea de pe suprafață. Utilizați imediat sau răciți complet și refrigerați sau congelați.
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate29
Revista