Stoc Dashi (Konbudashi)

Stoc Dashi (Konbudashi)
Dashi stoc (Konbudashi) ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 51 calorii, 10g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Persoana 21 a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de fulgi de bonito, dashi kombu, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Japoneză Dashi Stoc, Dashi (stoc de gătit japonez), și Gătiți cartea: Dashi și stoc de pui japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ștergeți orice murdărie din kombu cu un prosop de hârtie, având grijă să nu frecați depunerile albe de pulbere de pe alge marine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Așezați kombu-ul și apa într-o cratiță și lăsați-l să se înmoaie timp de 30 de minute pentru a deveni moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți kombu din apă și tăiați mai multe fante pe lungime în frunză. Întoarceți kombu în apă și aduceți-l la fierbere. De îndată ce apa începe să fiarbă, îndepărtați kombu pentru a preveni ca stocul să devină amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se amestecă fulgii de bonito în apa cu aromă de kombu, se aduce înapoi la fierbere și se ia tigaia de pe foc. Lăsați apa să se răcească. Când fulgii de bonito s-au așezat pe fund, strecurați dashi-ul printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză sau un filtru de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
DashiDashi
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista