Stoc Bogat De Curcan

Stoc Bogat De Curcan
Stocul bogat de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 7 și costă 94 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 421 calorii, 61G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcov, coastă de țelină, gât și măruntaie de curcan rezervate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Stoc Bogat De Curcan, Stoc Bogat De Pui, și Stoc Bogat De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți părțile de curcan într-o tigaie ignifugă și prăjiți timp de aproximativ 1 oră, întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Transferați părțile de curcan într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Setați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Adăugați 1 cană de apă și fierbeți la foc moderat, răzuind bucățile rumenite de pe fundul cratiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați lichidul în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați gâtul de curcan și măruntaiele în oală împreună cu ceapa, morcovul, țelina, usturoiul, sarea, ciupiturile generoase de piper și restul de 8 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea cade de pe oase și gizzardul este foarte fraged, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se strecoară stocul. Tăiați fin pipota și inima și rezervați pentru sos. Îndepărtați grăsimea din stoc înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
StocStoc
9
Faceți înainte: stocul și măruntaiele pot fi refrigerate separat timp de până la 2 zile; orice stoc rămas poate fi congelat până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate47
Revista