Stivă De Carne De Vită Enchilada

Stivă De Carne De Vită Enchilada
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați stiva de Enchilada de vită. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 450 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 219 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați 2 ardei gras, smântână, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Stivă De Carne De Vită Enchilada, Tex-Mex Enchilada Stack, și Turcia Enchilada Stivă.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 9-inch placă plăcintă de sticlă sau 9 1/2-inch placă de sticlă adânc-vas plăcintă cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când sunt fierte bine; scurgere. Se amestecă ardeiul gras, porumbul, amestecul de condimente taco, roșiile și sosul enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Sos EnchiladaSos Enchilada
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Se încălzește până la fierbere; se ia de pe foc.
3
Răspândiți aproximativ 1/4 din amestecul de carne de vită în strat subțire în placa de plăcintă. Se acoperă cu 3 tortilla (tortilla se va suprapune), 1/4 amestec de carne de vită și 1/3 brânză. Repetați straturile de încă 2 ori, începând cu tortilla și terminând cu brânză deasupra. Placa de plăcintă va fi foarte plină, dar nu ar trebui să se reverse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când brânza este topită și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire. Completați fiecare porție cu smântână și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista