Stil coreean BBQ coaste scurte

Stil coreean BBQ coaste scurte
Rețeta în stil coreean BBQ coaste scurte este gata în aproximativ 2 ore și 50 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 317 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ghimbir, sare, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coaste Scurte În Stil Coreean, Coaste Scurte În Stil Coreean, și Coaste scurte în stil coreean cu tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor coaste la fiecare 1/2-inch de-a lungul lungimii și lățimii osului, asigurându-vă că nu tăiați prea adânc, astfel încât carnea să rămână atașată de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Combinați ingredientele rămase într-un castron pentru a face marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Turnați marinata peste coaste și împingeți sosul în tăieturi, astfel încât să ajungă până la os. Întoarceți coastele cu fața în jos în marinată și acoperiți cel puțin 2 ore sau refrigerați peste noapte pentru o aromă mai puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Scoateți coastele din marinată și grătarul pe un grătar de cărbune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți coaste cu kimchi de castraveți, orez aburit și ardei coreeni verzi. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
KimchiKimchi
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Faceți 3 tăieturi adânci de dimensiuni egale pe lungimea castraveților. Asigurați-vă că nu tăiați până la capătul castravetelui pentru a menține castraveții întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
7
Se dizolvă cele 2 linguri de sare în apă. Înmuiați castraveții timp de 2 ore pentru a se înmuia, astfel încât să nu se crape când se umplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Pentru umplutură, combinați ingredientele rămase, cu excepția stocului de pui și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Strângeți cât mai multă apă din castraveți. Umpleți amestecul de napi strâns în tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
NapNap
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Puneți castraveții într-un borcan cu umplutura rămasă și lăsați să stea 3ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
11
Se toarnă bulionul de pui peste castraveți și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 24 de ore. Refrigerați și serviți cu coaste scurte coreene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Stafide Aurii, Măcinate GrosierStafide Aurii, Măcinate Grosier
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista