Steve ' s Sun Dried Tomato și Asparagus Quiche
Steve ' s Sun Dried Tomato și Asparagus Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 324 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,54 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, nucșoară, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 53%. Încercați Steve ' s Sun Dried Tomato și Asparagus Quiche, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Potriviți crusta de plăcintă într-o placă de plăcintă adâncă de 9 inci.
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până când abia începe să se rumenească pe margine, aproximativ 10 minute.
Lasă crusta să se răcească.
Ridicați temperatura cuptorului la 400 grade F (205 grade C).
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gătiti bucățile de sparanghel și roșiile uscate la soare în unt fierbinte, amestecând des, până când sparanghelul este fraged și verde strălucitor, aproximativ 10 minute; condimentează amestecul cu sare și piper negru.
Transferați legumele în crusta de plăcintă pre-coaptă.
Turnați ouăle și smântâna într-un blender; adăugați nucșoară. Pulsați de mai multe ori pentru a amesteca amestecul de ouă; se toarnă peste legume în crusta de plăcintă.
Coaceți în cuptor până când amestecul de ou este setat și quiche este ușor rumenit, aproximativ 40 de minute.
Lăsați quiche să stea 15 minute înainte de a tăia.
Se servește acoperit cu sos de chili.