Stele Strălucitoare De Ghimbir
Sparkling Ginger Stars ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 144 și costă 3 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sare, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Ginger Stars, Stele De Ghimbir-Portocaliu, și Spumante Ghimbir Daisy.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă până se omogenizează.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr brun, bătând bine. Bateți melasa, gălbenușul de ou, coaja de lămâie, ghimbirul ras și vanilia. Se amestecă amestecul de făină; bate doar până se omogenizează.
Formați aluatul într-o bilă și împărțiți-l în jumătate. Aplatizați fiecare jumătate într-un disc rotund; înfășurați fiecare în folie de plastic și răciți 2 1/2 ore până când este ferm.
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Întindeți aluatul, câte 1 secțiune, la 1/4 " grosime pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați în forme de stea, folosind un tăietor de prăjituri de 4".
Așezați 1/2 " separat pe foile de copt pregătite.
Bateți împreună 1 ou și frișcă; periați oul spălați ușor peste fursecuri.
Se presară puternic cu zahăr spumant.
Coaceți la 325 timp de 17 minute sau până când prăjiturile sunt umflate și ușor mai întunecate în jurul marginilor. Se răcește 2 minute pe foi de copt; îndepărtați cu hârtie pergament pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Notă: zahărul spumant poate fi achiziționat de la magazinele alimentare gourmet sau magazinele de decorare a prăjiturilor sau comandat de La La Cuisine la 800-521-1176 sau lacuisineus.com