Stele Gemene

Stele Gemene
Twin Stars necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 74 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 65 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, albus de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gemene Pissaladi Otrivres, Twin Cities Câini, și Churchill Downs Twin Spires Sundaes.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie sau castron, învârtiți sau amestecați făina, zahărul și sarea pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați unt; învârtiți sau tăiați cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-un alt bol, bateți oul, vanilia, coaja de lămâie și sucul de lămâie pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se adaugă amestecul de făină în robotul de bucătărie sau bol; se învârte sau se amestecă până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Împărțiți aluatul în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Rotiți fiecare porție, între foi de hârtie cerată sau pergament de gătit, într-o grosime rotundă de 1/8 inch. Stivați și înghețați rundele până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute (sau răciți timp de aproximativ 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați formele cu un tăietor de stele cu flori, de 2 inci, cu 5 puncte. Spațiu cookie-uri 1/2 inch afară pe unt sau gătit pergament-căptușite 12-de 15-inch foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 325 până când sunt aurii palide la vârfuri, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Transferați în rafturi pentru a se răci. Reduceți temperatura cuptorului la 15
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Într-o tigaie de 1 litru la foc mediu, amestecați gemul până se topește. Împingeți printr-o strecurătoare fină, aruncați reziduurile și returnați lichidul în tigaie. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 2 minute pentru a se îngroșa, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se lasă să se răcească doar până se încălzește la atingere, 7 până la 8 minute. Între timp, într-un castron, amestecați 1/2 cană plus 2 lingurițe de zahăr pudră și 4 lingurițe de apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Ungeți prăjiturile cu gem, apoi așezați ușor pe foi de copt de 12 pe 15 inci. Cu o perie de patiserie curată, vopsiți o peliculă subțire de glazură de zahăr pudră peste fiecare fursec pentru a acoperi complet gemul (începând cu fursecurile acoperite mai devreme cu gem).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
13
Coaceți prăjiturile până când glazura este setată și uscată, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Transferați în rafturi pentru a se răci.
15
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de zahăr pudră și albusul de ou până se omogenizează. Pentru a asambla fursecurile, lingurați un punct (1/8 linguriță) de amestec de zahăr pudră în centrul unui fursec, apoi apăsați ușor un alt fursec deasupra, cu puncte stelare compensate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Lăsați cookie-urile să stea până când este setată glazura, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
17
Serviți, depozitați etanș până la 2 zile sau congelați.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții65
Scor De Sănătate0
Revista