Stele Gemene
Twin Stars necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 74 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă vegetariană servește 65 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, albus de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gemene Pissaladi Otrivres, Twin Cities Câini, și Churchill Downs Twin Spires Sundaes.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau castron, învârtiți sau amestecați făina, zahărul și sarea pentru a amesteca.
Adăugați unt; învârtiți sau tăiați cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Într-un alt bol, bateți oul, vanilia, coaja de lămâie și sucul de lămâie pentru a se amesteca.
Se adaugă amestecul de făină în robotul de bucătărie sau bol; se învârte sau se amestecă până când aluatul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în treimi.
Rotiți fiecare porție, între foi de hârtie cerată sau pergament de gătit, într-o grosime rotundă de 1/8 inch. Stivați și înghețați rundele până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute (sau răciți timp de aproximativ 2 ore).
Tăiați formele cu un tăietor de stele cu flori, de 2 inci, cu 5 puncte. Spațiu cookie-uri 1/2 inch afară pe unt sau gătit pergament-căptușite 12-de 15-inch foi de copt.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 325 până când sunt aurii palide la vârfuri, 8 până la 10 minute.
Transferați în rafturi pentru a se răci. Reduceți temperatura cuptorului la 15
Într-o tigaie de 1 litru la foc mediu, amestecați gemul până se topește. Împingeți printr-o strecurătoare fină, aruncați reziduurile și returnați lichidul în tigaie. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 2 minute pentru a se îngroșa, amestecând ocazional.
Se lasă să se răcească doar până se încălzește la atingere, 7 până la 8 minute. Între timp, într-un castron, amestecați 1/2 cană plus 2 lingurițe de zahăr pudră și 4 lingurițe de apă până se omogenizează.
Ungeți prăjiturile cu gem, apoi așezați ușor pe foi de copt de 12 pe 15 inci. Cu o perie de patiserie curată, vopsiți o peliculă subțire de glazură de zahăr pudră peste fiecare fursec pentru a acoperi complet gemul (începând cu fursecurile acoperite mai devreme cu gem).
Coaceți prăjiturile până când glazura este setată și uscată, 15 până la 18 minute.
Transferați în rafturi pentru a se răci.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de zahăr pudră și albusul de ou până se omogenizează. Pentru a asambla fursecurile, lingurați un punct (1/8 linguriță) de amestec de zahăr pudră în centrul unui fursec, apoi apăsați ușor un alt fursec deasupra, cu puncte stelare compensate.
Lăsați cookie-urile să stea până când este setată glazura, aproximativ 1 oră.
Serviți, depozitați etanș până la 2 zile sau congelați.