Steak cu unt de brânză albastră și salată de țelină

Steak cu unt de brânză albastră și salată de țelină
Friptura cu unt de brânză albastră și salată de țelină este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, țelină, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Salată de friptură și Fry Fry cu unt de brânză albastră + ouă poacate, Salată de țelină, brânză albastră și alune, și Salata de telina Slivered cu sos de brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați feliile de ceapă într-un bol cu apă rece, aproximativ 10 minute. Pierceți fripturile cu o furculiță și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Amestecați Worcestershire și sosul fierbinte într-un vas de copt, adăugați fripturile și întoarceți-le la înveliș; puneți deoparte în timp ce pregătiți untul și salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se unge untul, brânza albastră și 1 lingură de pătrunjel într-un bol mic și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se scurge ceapa și se usucă, apoi se aruncă cu țelina, 1 lingură de ulei de măsline și restul de 2 linguri de pătrunjel într-un alt bol. Încingeți coaja de la jumătate din lămâie în amestecul de țelină și strecurați tot sucul. Condimentează cu sare și piper și aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare, apoi adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și gătiți fripturile până se rumenesc pe fund, 3 până la 5 minute. Flip și continuați să gătiți încă 3 până la 5 minute pentru mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute.Se acoperă cu untul de brânză albastră și se servește cu salata de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Fotografii de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon.
O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
A medium purple color. Flavors of satsuma plum, dark chocolate covered raspberries, and allspice aromas primarily. On the palate, this is a classic Merlot with good concentration. It is savory and medium bodied with velvety tannins. Homemade cherry pie tart and sandal wood aromas are perceived easily when tasting.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista