Steak cu unt de brânză albastră și salată de țelină

Friptura cu unt de brânză albastră și salată de țelină este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, țelină, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Încercați Salată de friptură și Fry Fry cu unt de brânză albastră + ouă poacate, Salată de țelină, brânză albastră și alune, și Salata de telina Slivered cu sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați feliile de ceapă într-un bol cu apă rece, aproximativ 10 minute. Pierceți fripturile cu o furculiță și condimentați cu sare și piper.
Amestecați Worcestershire și sosul fierbinte într-un vas de copt, adăugați fripturile și întoarceți-le la înveliș; puneți deoparte în timp ce pregătiți untul și salata.
Se unge untul, brânza albastră și 1 lingură de pătrunjel într-un bol mic și se condimentează cu sare și piper.
Se scurge ceapa și se usucă, apoi se aruncă cu țelina, 1 lingură de ulei de măsline și restul de 2 linguri de pătrunjel într-un alt bol. Încingeți coaja de la jumătate din lămâie în amestecul de țelină și strecurați tot sucul. Condimentează cu sare și piper și aruncă.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare, apoi adăugați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline și gătiți fripturile până se rumenesc pe fund, 3 până la 5 minute. Flip și continuați să gătiți încă 3 până la 5 minute pentru mediu-rare.
Transferați pe o farfurie și lăsați să se odihnească 5 minute.Se acoperă cu untul de brânză albastră și se servește cu salata de țelină.
Fotografii de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon.
![O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.]()
O culoare purpurie medie. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. Pe palat, acesta este un Merlot clasic cu o bună concentrare. Este savuros și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de tartă de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
A medium purple color. Flavors of satsuma plum, dark chocolate covered raspberries, and allspice aromas primarily. On the palate, this is a classic Merlot with good concentration. It is savory and medium bodied with velvety tannins. Homemade cherry pie tart and sandal wood aromas are perceived easily when tasting.