Steak Cu Spanac Parmezan

Steak Cu Spanac Parmezan
Friptura cu spanac parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 573 calorii, 51G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, unt, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Steak Parmesan, Steak cu unt de parmezan, și Friptură La Grătar Și Salată De Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Se usucă friptura și se unge ușor cu ulei de măsline. Condimentează cu 11/2 lingurițe sare și 2 până la 3 lingurițe piper. Gatiti, rotind o data, 10 pana la 13 minute in total pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PiperPiper
FripturăFriptură
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Transferați friptura pe o tăietură pentru a vă odihni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Scoateți din căldură și amestecați treptat laptele. Reveniți la foc mediu și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se amestecă spanacul, 1/4 cană de apă, 1/2 cană de parmezan, coaja de lămâie și nucșoara și se gătește, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și spanacul este fraged, aproximativ 10 minute. Subțire cu apă, dacă este necesar. Se amestecă restul de 1/4 cană parmezan și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ParmezanParmezan
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
SosSos
ApăApă
SareSare
8
Feliați subțire friptura și serviți cu spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
FripturăFriptură
9
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista