Steak Cu Spanac Parmezan
Friptura cu spanac parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 573 calorii, 51G de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, unt, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Steak Parmesan, Steak cu unt de parmezan, și Friptură La Grătar Și Salată De Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Se usucă friptura și se unge ușor cu ulei de măsline. Condimentează cu 11/2 lingurițe sare și 2 până la 3 lingurițe piper. Gatiti, rotind o data, 10 pana la 13 minute in total pentru mediu rar.
Transferați friptura pe o tăietură pentru a vă odihni, aproximativ 10 minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 1 minut.
Scoateți din căldură și amestecați treptat laptele. Reveniți la foc mediu și fierbeți, amestecând, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Se amestecă spanacul, 1/4 cană de apă, 1/2 cană de parmezan, coaja de lămâie și nucșoara și se gătește, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă și spanacul este fraged, aproximativ 10 minute. Subțire cu apă, dacă este necesar. Se amestecă restul de 1/4 cană parmezan și sare după gust.
Feliați subțire friptura și serviți cu spanacul.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat