Steak Balsamico Cu Ciuperci

Steak Balsamico cu ciuperci este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 405 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Steak Balsamico Cu Ciuperci, Broccoli Balsamico, și Risotto al Balsamico.
Instrucțiuni
Frecați fripturile cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Gatiti fripturile in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 4-5 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Transferați fripturile într-un platou de servire și păstrați-le la cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; sotati 30 de secunde, amestecand constant.
Adăugați ciupercile și restul de 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper la tigaie; sot 3 minute. Se amestecă oțetul; gătiți, amestecând frecvent, 3 până la 5 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă amestecul de ciuperci peste fripturi și se servește imediat.
Balsamico de porc cu ciuperci: substitut 2 lb. filet de porc, tăiat în felii groase de 1/2 inci, pentru fripturi. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Expoziționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.