Steak Au Poivre

Steak Au Poivre
Steak Au Poivre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 46G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 667 calorii. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de boabe de piper, fripturi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, Steak au Poivre, și Steak Au Poivre.

Instrucțiuni

1
GATITI FRIPTURILE
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
2
Preîncălziți cuptorul la 218° (220C). Umeziți carnea foarte ușor cu ulei, apoi dragați fiecare dintre fripturi în boabele de piper zdrobite pentru a acoperi bine. Nu fi timid cu piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
PiperPiper
FripturăFriptură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mare. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați 2 uncii (56 g) de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați fripturile în tigaie și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați tigaia în cuptor și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 5 până la 7 minute pentru rare, 10 minute pentru rare medii și așa mai departe.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Scoateți tigaia din cuptor și scoateți fripturile din tigaie pentru a se odihni. Ți-am spus încă să-ți odihnești mereu carnea după gătit? Ți-am spus acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
SOSUL
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
8
Întoarceți tigaia pe plită și amestecați cu grijă coniacul. Oricât de distractiv este să creezi o coloană de flacără pe măsură ce adaugi material inflamabil într-o tigaie incredibil de fierbinte, nu este chiar de dorit sau necesarmai ales într-o bucătărie de acasă. Cu excepția cazului în care sunteți un piromaniac, vă recomand să adăugați cu atenție coniacul în tigaia încă fierbinte de pe flacără, amestecând și răzuind cu lingura de lemn pentru a obține fiecare resturi, fiecare boabe de piper, fiecare zvon de aromă care se agață de fundul tigaiei. Acum puneți din nou tigaia pe flacără și gătiți-o puțin, cu aproximativ jumătate. Se amestecă bulionul de vițel (și demi-glace) și se reduce la foc mediu până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Stoc De VițelStoc De Vițel
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
SobaSoba
TigaieTigaie
9
Se amestecă untul rămas și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Serviți imediat cu cartofi prăjiți sau cartofi sotati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
CartofiCartofi
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista