Steak au Poivre
Steak au Poivre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,85 USD pe porție. O porție conține 794 calorii, 48G de proteine, și 56G de grăsime. Este perfect pentru valentin zi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de sare, unt, coniac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Brandy, Steak Au Poivre, și Steak Au Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți boabele de piper într-o pungă mică de plastic resalabilă și loviți cu un sucitor până când sunt zdrobite grosier. Se usucă fripturile cu prosoape de hârtie și se condimentează bine sare. Scufundați 1 parte a fiecărei fripturi în boabele de piper și apăsați pentru a ajuta la aderare.
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie cu fund greu de 10 inci la foc mediu până la fumat.
Adăugați fripturile, partea de piper până la tigaia fierbinte și gătiți, netulburate, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți, apăsând fripturile în tigaie, astfel încât boabele de piper să adere, aproximativ 4 până la 5 minute pentru mediu-rare.
Scoateți pe o placă de tăiere, cort cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute.
Între timp, aruncați toate, cu excepția a 1 lingură de picături, întoarceți tigaia în aragaz la foc mediu, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă bulionul de vită și țuica. Răzuiește fundul tigaiei pentru a încorpora orice bucăți rumenite și gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați smântâna și orice sucuri de carne acumulate și fierbeți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 2 minute. Se amestecă oțetul și se condimentează, după gust, cu sare.
Transferați fripturile în farfurii de servire și stropiți cu sosul.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.