Stativ ' N Stuff Barci Burrito
Rețeta Stand ' N Stuff barcile burrito de la Euro ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 40 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 645 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vechiul amestec de condimente el taco, ulei vegetal, salată verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Stand ' N Stuff Burrito Bărci, Stand ' N Stuff Tacos Pentru Mic Dejun, și Stand N ' Stuff mic dejun Taco.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti puiul in ulei 2-3 minute sau pana cand puiul abia incepe sa se rumeneasca. Se amestecă orezul, amestecul de condimente taco și apa. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti aproximativ 15 minute sau pana cand lichidul este absorbit, orezul este fraged si puiul nu mai este roz in centru.
Între timp, încălziți tortilele conform instrucțiunilor de pe pachet. Împărțiți amestecul de pui între tortilla. Sus cu topping-uri.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.