Stafide Chutney Glazurate Sunca
Raisin Chutney glazurate sunca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1001 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ghimbir măcinat, jumătate de șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Raisin Peach Chutney, Chutney De Caise-Stafide, și Chutney de mere și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți și încălziți șunca conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Între timp, pentru a pregăti glazura, combinați chutney, stafide tocate, oțet, pudră de curry și ghimbir în castron; se amestecă bine.
Ungeți glazura pe șunca de marcă a bucătarului dvs. cu 30 de minute înainte de terminarea cărnii.
Șuncă de căldură descoperită pentru ultimele 30 de minute.
Scoateți șunca din cuptor și lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute. Tăiați șuncă și serviți.