Raisin Chutney glazurate sunca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1001 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ghimbir măcinat, jumătate de șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Raisin Peach Chutney, Chutney De Caise-Stafide, și Chutney de mere și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți și încălziți șunca conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
2
Între timp, pentru a pregăti glazura, combinați chutney, stafide tocate, oțet, pudră de curry și ghimbir în castron; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Ungeți glazura pe șunca de marcă a bucătarului dvs. cu 30 de minute înainte de terminarea cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
4
Șuncă de căldură descoperită pentru ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
5
Scoateți șunca din cuptor și lăsați să se odihnească 10 până la 15 minute. Tăiați șuncă și serviți.