St. Patty se topește cu fața deschisă
Patty topeste ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 463 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, ketchup, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Patty Cu Fața Deschisă Se Topește, Patty De Curcan Cu Față Deschisă Se Topește, și Patty De Curcan Cu Față Deschisă Se Topește.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 (sau folosiți un cuptor cu prăjitor de pâine setat la mediu).
Încălziți carnea de vită într-o tigaie la foc mediu până se încălzește. În timp ce încălziți, așezați pâinea pe o foaie de copt. Se amestecă maioneza și ketchup-ul și se întinde uniform pe pâine.
Împărțiți carnea de vită încălzită între felii de pâine și acoperiți cu cantitatea dorită de salată de varză și brânză elvețiană.
Coaceți sandvișurile cu fața deschisă până când brânza se topește și pâinea este bine prăjită.