Sriracha Veggie-bile de brânză și sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Sriracha bile de brânză vegetală și sos. Această rețetă servește 25 și costă 19 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, vegetariană și דל פחמימות,ă are 50 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, amestec de brânză colby-monterey jack, sos sriracha și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cum se fac bile de brânză vegetală, Nachos cu carne Taco de casă și sos de brânză Sriracha, și Burgeri umpluți cu brânză de capră cu avocado cu sos de scufundare Sriracha.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați sau ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci.
Într-un castron mare, amestecați împreună ingredientele cu bile de brânză vegetală. Mâinile ușor umede cu apă pentru o rulare mai ușoară; formați amestecul în bile de 1 inch; așezați pe tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului de scufundare.
Scoateți imediat bilele din tigaie.
Se servește cald cu sos pentru scufundare.