Sriracha Veggie-bile de brânză și sos

Sriracha Veggie-bile de brânză și sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Sriracha bile de brânză vegetală și sos. Această rețetă servește 25 și costă 19 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, vegetariană și דל פחמימות,ă are 50 de calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, amestec de brânză colby-monterey jack, sos sriracha și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cum se fac bile de brânză vegetală, Nachos cu carne Taco de casă și sos de brânză Sriracha, și Burgeri umpluți cu brânză de capră cu avocado cu sos de scufundare Sriracha.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați sau ungeți fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați împreună ingredientele cu bile de brânză vegetală. Mâinile ușor umede cu apă pentru o rulare mai ușoară; formați amestecul în bile de 1 inch; așezați pe tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Scoateți imediat bilele din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se servește cald cu sos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Revista