Squid Umplute Squid
Squid squid umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 123 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, coajă de lămâie, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Calamar Umplute La Cuptor, Squid Umplute Cu Cârnați, și Calmar Picant Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa și sarea și transpirați până când ceapa devine translucidă, aproximativ 1 până la 2 minute. Nu maro.
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți încă un minut.
Transferați amestecul într-un vas mediu de amestecare și lăsați-l deoparte să se răcească.
Curățați bine calmarul și scoateți capetele din tentacule și aruncați capetele. Întoarceți tuburile spre interior (deoarece pielea exterioară tinde să se onduleze spre exterior, va ține umplutura mai bine spre interior), puneți-o într-un castron și puneți-o la frigider până când este gata de utilizare.
Așezați tentaculele și creveții în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de 6 până la 8 ori sau până când nu sunt vizibile bucăți mari. Nu procesați până când nu este netedă.
Transferați în vasul de amestecare împreună cu ceapa și usturoiul.
Adăugați pesmetul, roșiile, coaja de lămâie, ghimbirul, pătrunjelul și piperul. Se amestecă pentru a combina bine.
Așezați amestecul într-o pungă de congelare resigilabilă și decupați 1 colț. Puteți folosi o pungă de patiserie cu un vârf suficient de mic pentru a se potrivi în capătul tuburilor. Introduceți umplutura în tuburi, împărțind amestecul în mod egal între ele. Nu supra-chestii.
Așezați tuburile într-un vas de copt din sticlă de 8 x 11 inci și acoperiți cu sosul de roșii. Acoperiți bine cu folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute.