Squid Masala

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Squid Masala ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 390 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de roșii, semințe de coriandru măcinate, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala, și Sandwich Masala Powder - cum se face Sandwich Masalan acasă - un amestec de condimente indiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare, cu fundul greu, până când strălucește.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până se descompun, aproximativ 2 minute.
Adăugați ardei iute și usturoi și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. În succesiune rapidă adăugați turmeric, coriandru și chili roșu. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut. Dacă condimentele se lipesc de fund, adăugați câteva picături de apă pentru a preveni arderea.
Se adaugă nuca de cocos rasă, se amestecă până se amestecă și se colorează cu condimentele.
Adăugați calmarul tocat, amestecați până se amestecă și lăsați să gătească până când este gătit, 5 până la 7 minute. Se amestecă coriandru.
Se servește fierbinte cu naan, ceapă și var.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.