Squid Masala

Squid Masala
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Squid Masala ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 390 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de roșii, semințe de coriandru măcinate, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați pudră de ceai masala, cum se face pudră de ceai masala sau chai masala, Chana masalan sau punjabi chole masala / ușor chana masala, și Sandwich Masala Powder - cum se face Sandwich Masalan acasă - un amestec de condimente indiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie mare, cu fundul greu, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând, până se descompun, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați ardei iute și usturoi și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. În succesiune rapidă adăugați turmeric, coriandru și chili roșu. Se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut. Dacă condimentele se lipesc de fund, adăugați câteva picături de apă pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
TurmericTurmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se adaugă nuca de cocos rasă, se amestecă până se amestecă și se colorează cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Adăugați calmarul tocat, amestecați până se amestecă și lăsați să gătească până când este gătit, 5 până la 7 minute. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CalmarCalmar
7
Se servește fierbinte cu naan, ceapă și var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
NaanNaan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista