Squash și Kohlrabi Empanadas

Squash și Kohlrabi Empanadas necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 174 calorii. Un amestec de unt, usturoi, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Empanadas de Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas), Squash Blossom și paste Kohlrabi cu friptură la grătar, și Cum se Spiralizează un Kohlrabi: salată de Kohlrabi și salată de Arugula cu tăiței de mere verzi cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu sos de miere-Dijon.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ghimbirul; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 3 minute. Se amestecă kohlrabi și se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana cand kohrabi s-a inmuiat, 3 pana la 4 minute. Aruncați dovlecelul galben și continuați să gătiți până când dovlecelul este fraged încă 4 minute. Se amestecă ceapa verde, spanacul și nucșoara.
Adăugați mai multă sare și piper, după cum este necesar. Gatiti pana cand spanacul s-a ofilit, aproximativ 1 minute. Puneți amestecul deoparte pentru a se răci.
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament. Bateți oul cu apă într-un castron mic; deoparte.
Întindeți crusta de plăcintă rulând un știft peste ea o dată sau de două ori.
Tăiați aproximativ 16 cercuri de 6 inci folosind un tăietor mare de prăjituri sau un bol de cereale. Umpleți centrul fiecărui cerc cu aproximativ 1 lingură de amestec de kohlrabi.
Ungeți marginile patiseriei cu apă, apoi pliați aluatul în jumătate. Strângeți marginea aluatului cu o furculiță pentru a sigila și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Repetați cu restul de patiserie și umplutură de legume. Înțepați fiecare empanada cu o furculiță, apoi periați cu spălarea ouălor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se descuamează, 5 până la 7 minute.
Serviți fierbinte din cuptor.